Grondwerk Oefeningen voor Rijden met Lichtheid

GRATIS FILM met 20+ oefeningen voor een sterkere band, betere communicatie en gezond bewegend paard

For English CLICK HERE

“Wauw!! Knap gemaakt Liesbeth, zo helder en toegankelijk. Het verheldert mijn stappenplan. Dikke, dikke merci om dit te delen!! Mijn complimenten voor wat je doet en voor je documentaire!”
~P.D.~

Vind jij deze punten belangrijk voor jou en je paard?

  • Harmonie en samenwerking
  • Betere communicatie: licht aan de hulpen
  • Goede coördinatie, o.a. voor zijgangen
  • Gezonde biomechanica
  • Handige tips voor dagelijkse omgang en opstijgen

Al deze punten zijn belangrijk voor mij en mijn eigen paarden. Ik weet zeker dat jouw paard dit ook graag wil!

Ben je nieuwsgierig hoe kleine oefeningen op de grond leiden tot een grote verbetering onder zadel? En dus een veel fijner te rijden paard?

Help je paard de beste versie van zichzelf te worden!

Ik geef je deze film – met meer dan 20 inspirerende oefeningen – helemaal GRATIS

Waarom zou je grondwerk doen met je Rijpaard?

Eén van mijn specialiteiten als instructeur is het vinden van de haperende puzzelstukjes in de basisopleiding van je paard. Wat houdt jou en je paard tegen om verder te groeien, beter te worden?

Het meest voorkomende probleem is dat paarden hun ruiter niet goed begrijpen. Of ze weten gewoon niet goed wat ze met hun lichaam en benen moeten doen.

Met een vriendelijke en logische grondwerk opleiding leer je je paard belangrijke vaardigheden en help je ze om te begrijpen wat we van ze vragen. Zodat ze blij, succesvol en vol zelfvertrouwen kunnen zijn als onze vriend en als ‘riding partner’.

In deze film laat ik je meer dan 20 oefeningen zien op verschillende niveaus met uitleg over wat, waarom en waar je op moet letten.

Je ontvangt het volgende HELEMAAL GRATIS!!

Toegang tot de volledige film (Engels gesproken, Nederlands ondertiteld)

Een pdf bestand met de volledige Nederlandse vertaling van de tekst

Nederlandse lijst van de oefeningen

Let op! I.v.m. anti-spam maatregelen dien je je aanvraag binnen 24 uur te bevestigen. Je ontvangt hiervoor een email met een bevestigingslink. Lukt je aanvraag niet? Laat het ons even weten per email!

JA! Ik wil de hele film zien!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
YES, I want access to the full documentary!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Jouw Instructeur

Liesbeth Jorna - Sport & Horsemanship United

Liesbeth Jorna is grondlegger van Sport & Horsemanship United en persoonlijk door Karen Rohlf geselecteerd als Licensed Dressage Naturally instructor.

Als instructeur slaat ze de brug tussen de werelden van paardensport en natural horsemanship, gecombineerd met up to date kennis over gezonde en paardvriendelijke training.

Liesbeth heeft jarenlange ervaring in de wedstrijdsport als ruiter en als jury, maar is vooral bekend door haar enthousiaste, heldere, oordeelvrije en positieve manier van lesgeven. Ze helpt ruiters en paarden van alle niveaus om grote progressie te maken, met begrijpelijke uitleg en unieke oefeningen. Daarbij staat het welzijn van paard én student centraal. Door de jaren heen heeft Liesbeth al honderden combinaties geholpen naar meer plezier samen, een gezond bewegend paard en dikwijls onverwachte doorbraken.

Share this with your friends!

De paarden uit de film

Bresila-Jane

Bresila-Jane is onze meervoudig kampioen eventing.
Ze is sterk, energiek en enorm intelligent. Ze heeft een sterke eigen wil, zoals vele merries hebben. Variatie, ‘goede manieren’ in de dagelijkse omgang en een goede respons op lichte hulpen zijn onze belangrijkste aandachtspunten voor haar.

Balans in het zadel trainingstips

Takakkaw Skoki

Skoki is mijn grondwerk en liberty specialist. Zijn naam betekent “Magnifieke Springer” en zoals je ziet doet hij zijn naam eer aan, maar hij kan ook alle zijgangen en de piaffe aan de hand. Skoki is super sensibel en vlug maar ook introvert en snel van slag. Ontspanning, zachtheid en duidelijkheid in de communicatie is wat hij vooral nodig heeft.

Raskanio (a.k.a. Rio)

Rio heeft op hoog niveau dressuur gelopen maar was vastgelopen in “learned helplessness” en fysieke problemen. Hij is een echte heer en supervriendelijk en is bang om fouten te maken. Voor hem ligt de belangrijkste winst in dat hij zich vrij gaat voelen en zichzelf durft te zijn, opbouwen van zelfvertrouwen en herstel van een gezonde biomechanica.

JA! Ik wil graag de hele film zien!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.