Mijn cadeautje voor jou bij aanmelding voor de gratis Tips & Updates:

Gratis ebook "Meer Presteren met Minder Moeite"

Voornaam
E-mailadres

  Ik meld me aan voor de gratis Tips & Updates van Sport & Horsemanship United (ca. maandelijks) en ontvang graag dit ebook en bijbehorende informatie als welkomkadootje. Als je geen informatie of inspiratie meer wil ontvangen kun je je op elk moment weer gemakkelijk afmelden.

Wie is Liesbeth Jorna?

Ik ben Liesbeth Jorna – Licensed Dressage Naturally Instructor, Licenced KNHS Instructeur dressuur en allround, (ex) ZZ-licht jury en Specialist Natural Horsemanship – en ik kan jou en je paard helpen om een hecht en succesvol team te worden.
Lees hier meer over mij.

Wil je een zelfstandige en handige trainer worden en wil je een Blij en Blokkadevrij paard?
En wil je dat bereiken met gedegen kennis en veel plezier, zonder de stress en dwang die op veel plaatsen gebruikelijk is?
Dan heet ik je van harte welkom!

Liesbeth Jorna

Wie zijn mijn studenten?

Mijn studenten komen uit allerlei richtingen:

Dressuur en springruiters die streven naar goede wedstrijdresultaten met een gezond bewegend paard en tegelijk naar een sterke band met hun paard, plezier tijdens de training, lichtheid en harmonie.  Niveaus van BB tot en met Grand Prix!

Dressage Naturally studenten over de hele wereld!

Natural Horsemanship studenten en recreatieruiters die hun paard atletisch willen ontwikkelen of hun rijkunst willen verbeteren

Ruiters uit klassieke stromingen zoals rechtrichten, academische rijkunst, Ecole de l’Egèrété etc. die zich veelzijdiger willen ontwikkelen of aanvullende kennis zoeken

Bitloze dressuur of omschakelen tussen bit en bitloos

Paardeneigenaren die hulp willen bij gedragsverbetering en ontwikkeling van een dieper gevoel van partnerschap met hun paard

Een Blij en Blokkadevrij Paard

Sport & Horsemanship United leert ruiters een paardvriendelijke en fysiek gezonde manier van trainen en opleiden van hun paard.

Vanuit hart voor het paard trainen we het hele paard:
zijn lichaam, zijn verstand en zijn zelfvertrouwen.
Zodat hij niet alleen KAN doen wat we vragen, maar het ook WIL doen.
Zodat hij fit, gezond en sterk wordt, ons begrijpt en meedenkt, vol vertrouwen is en zich GOED VOELT.

Take a look at yourself..

and find out what YOU can to become the Trainer Your Horse Loves


Ontdek je mogelijkheden

Mijn eerste vraag aan jou: Wat is je grootste wens of uitdaging op dit moment?

Is dat op het gebied van horsemanship, gedrag en de relatie met je paard? Of is dat op gebied van training, rijden en gezonde biomechanica? In beide gevallen zijn er passende cursussen. Uiteindelijk is het natuurlijk het totale plaatje dat zorgt voor succes!

Onder het menu “Training & Les” vind je 1 op 1 lessen, kortdurende cursussen en clinics en de populaire 5 Day Intensives.
Onder het menu “Jaaropleidingen” vind je opleidingen die 8 maanden of langer duren en nog veel meer diepgang hebben.
Onder het menu “Dressage Naturally” vind je de fantastische online cursussen van Karen Rohlf en de Live D,N Clinics die ik doe in binnen- en buitenland.

Wil je graag even overleggen wat het beste bij jouw situatie past? Stuur me dan een berichtje. Ik help je graag, want geen twee ruiters of paarden zijn hetzelfde.

CHECK OUT the FREE STUFF!!

Wil je eerst even rondkijken of ben je op zoek naar tips en inspiratie?
Ik heb een heleboel publicaties, ebooks, trainingstips en video’s voor je klaar staan waarin je misschien de oplossing voor het probleem met je paard of een nieuw leuk idee kan vinden. Check out the FREE STUFF!

en … doe vooral mee met de GRATIS online JUMP & PLAY CHALLENGE! Zeker als je een dressuuramazone bent ;o)