Ik hoor graag van je!

Maar…

  • Als je vragen hebt over technieken die ik gebruik of mijn manier van werken, kijk dan ook even bij mijn publicaties.
    Hier vind je al veel nuttige informatie.
  • Bekijk mijn video’s. Misschien helpen deze je verder?
  • Heb je interesse in een opleiding of wil je een cursus volgen? Kijk onder “Jaaropleidingen“, “Clinics en Lessen” of “Dressage Naturally

Je mag mij ook mailen: info@sporthorsemanshipunited.nl

Mijn adres:

Oosterstreek 73
8388NC Oosterstreek
The Netherlands

+31 (0)6 34 971 951
KvK 54405351

Route

Stel mij je vraag:

Wij houden niet van email waar jij niet op zit te wachten dus afmelden kan altijd gemakkelijk. Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan, lees dan onze privacyverklaring (zie de link helemaal onderaan deze pagina).
dit veld niet invullen s.v.p.

Mijn adres:

Oosterstreek 73
8388NC Oosterstreek
The Netherlands

+31 (0)6 34 971 951
KvK 54405351

Route

Stel mij je vraag

Wij houden niet van email waar jij niet op zit te wachten dus afmelden kan altijd gemakkelijk. Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan, lees dan onze privacyverklaring (zie de link helemaal onderaan deze pagina).
dit veld niet invullen s.v.p.