Professionals met een Sport & Horsemanship United training

De trainers and instructeurs op deze pagina zijn mensen die ik kan aanbevelen als je zoekt naar hulp met je paard en begeleiding met rijden.

Deze instructeurs hebben aangetoond dat zij beschikken over een diepgaande kennis en ervaring en dat zij echt hart hebben voor elk paard. Zij hebben een ruime ervaring in het begeleiden van ruiters, soms met een specialisatie voor een bepaald thema. Zij hebben allen een positieve en open mindset en zijn eerlijk voor zowel paard als mens. Zij hebben uitgebreid kennis en ervaring opgedaan bij mij en/of Karen Rohlf en dragen dezelfde normen en waarden uit als Sport & Horsemanship United.

Disclaimer: Sport & Horsemanship United of Liesbeth Jorna kan op geen enkele manier verantwoordelijke worden gesteld voor gevolgen van de adviezen en begeleiding van de SHU recommended trainers.

Do you have the heart and ambition to earn a recommendation by Sport & Horsemanship United?
Then show up in my courses and keep learning and moving forward!

Recommended trainers are hand picked by Liesbeth personally on the basis of standing out in their knowledge, skills and their open and positive mindset. They give top priority to the needs of the horse and the student and are always looking for ways to improve the harmony between horse and rider.
Recommended trainers can show the Sport & Horsemanship United Recommended Trainer badge on their website as a token of approval of their knowledge, skills and integrity.

Cindy Deman (België)

Cindy Deman is een ervaren horsemanship instructeur. Ik beveel haar graag aan voor horsemanship, werken in vrijheid, gedrag, het ontwikkelen van vertrouwen en rust of het stressloos starten van een jong paard. Daarnaast kan zij je helpen om een sterke basis te leggen voor het rijden, gebaseerd op een gezonde biomechanica met een tevreden paard.

Website: Cindy Deman Horsemanship

Cindy Deman - Zajate

Marlies Tijsen-Kragt (Noord Holland)

Marlies is een gediplomeerd sportmasseur voor paarden. Ze is een ervaren amazone die in staat is om een paard echt te verbeteren en ze heeft oog voor zowel het fysieke, mentale als emotionele welzijn van haar paarden. Ze is enthousiast en zeer betrokken en kan je heel goed helpen in grondwerk en rijden om samen met je paard op een gezonde manier in harmonie te bewegen. Zodat er een bijzondere partnerschap ontstaat en jullie samen tot betere prestaties komen.

Website: LOVE Weer verliefd op je paard 

Ria Duinker (Noord Nederland)

Ria Duinker is een veelzijdige amazone en een heel positieve en betrokken instructeur en coach. Zij kan je helpen met gedrag, horsemanship en rijden met gezonde biomechanica. Daarnaast is zij de “go-to person” als je angst of onzekerheid ervaart met rijden, ontspannen buiten wil rijden of als je je leiderschap met je paard wil ontwikkelen.

Website: Ria Duinker – Anderen Coaching

Fenja Täuber (Germany)

Fenja Täuber has studied with me several times in Germany and did a 3 week intensive training with her horses here in the Netherlands. She is a very well rounded horsewomen with great riding skills and refined feel for the horse. Her horses have great trust and understanding and she is able to start a horse and develop them in dressage to higher levels.

Fenja wrote a lovely report about her 3 weeks of training:

3 Weeks with Liesbeth Jorna – All about doing less and getting more

Website: Fenja Täuber – Pferde Leicht