What's in a name...

Sport & Horsemanship United (SHU) is meer dan zomaar een naam: het is een trainingsfilosofie. Een manier van trainen en omgaan met paarden gebaseerd op de ervaring dat paardensport en natural horsemanship elkaar versterken. Natural horsemanship maakt een fijne en veilige samenwerking mogelijk door werkwijzen die perfect aansluiten bij het natuurlijke gedrag van je paard. Klassieke dressuur geeft ons methoden om in harmonie te rijden en een gezond en sterk bewegend paard te ontwikkelen. Horsemanship en dressuur leggen samen een fantastische basis voor alles wat je met je paard wil doen: dressuur, springen, mennen, buitenrijden, endurance of gewoon spelen.

Dressage Naturally:"Never understimate the potential for horsesto improve in ways you cannot yet imagine"

Voor iedereen met een hart voor paarden

Lees meer

Paardensport?Naturally!

Lees meer

Blij en Blokkadevrij Paard

Lees meer

Natuurlijke communicatie

Lees meer

SHU Trainer’sBlueprint

Lees meer

Spelenderwijs en Veelzijdig

Lees meer

Instructeursbelofte; Lesgeven met structuur en passie

Presteren met plezier

Het gaat om jullie, jij en je paard als team. En het gaat niet alleen om het einddoel of de prestatie maar vooral ook om genieten van de weg daar naar toe. Voel je vrij om vragen te stellen, te experimenteren en plezier te hebben… en dat geldt ook voor je paard!

“Mistakes are nothing more than an opportunity for growth.
If we learn from them, maybe they are not mistakes at all.”

Mark Rashid

Empowerment

Mijn doel is dat ik jullie op die reis kan inspireren en als gids kan optreden. Zodat je het hoe en waarom van de training goed begrijpt en kunt zien en voelen wat het resultaat is. Zodanig dat je ook zelfstandig verder kunt oefenen, want ervaring opdoen kun je alleen zelf.

“An idea that is developed and put into action is more important
than an idea that exists only as an idea.”

Buddha