Dressuur Meets Welzijn

GRATIS E-BOOK Boordevol trainingstips

Dressuur Meets Welzijn was de titel van een symposium dat ik enkele jaren geleden heb mogen invullen voor de studenten Hippische Bedrijfskunde van de Aeres Hogeschool in Dronten.

Een goed gevonden titel!

Dressuur zou hand in hand moeten gaan met welzijn, maar het tegendeel is actueel: dressuur ligt onder vuur!

De reden is dat veel ruiters niet weten wat ze niet weten en niet leren wat ze zouden moeten leren over de psychologie, anatomie en bewegingsleer van paarden. 

Maak je trainingen leuker en effectiever met het welzijn van je paard voorop!

In dit e-book vind je een selectie van eerder gepubliceerde artikelen die elk een stukje invullen van het welzijn van je paard tijdens training.

Tips en gedachten die training leuker én effectiever maken. Het laat je een fractie zien van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn decennia lange reis door paardenland en ik hoop dat het je inspireert.

L*

P.S.: lukt het niet om de toegang aan te vragen of ontvang je geen mail met de toegangs gegevens laat het ons even weten per email!

Gratis ebook "Dressuur Meets Welzijn" boordevol trainingstips!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
YES, I want access to the full documentary!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Jouw Instructeur

Liesbeth Jorna - Sport & Horsemanship United

Liesbeth Jorna is grondlegger van Sport & Horsemanship United en persoonlijk door Karen Rohlf geselecteerd als Licensed Dressage Naturally instructor.

Als instructeur slaat ze de brug tussen de werelden van paardensport en natural horsemanship, gecombineerd met up to date kennis over gezonde en paardvriendelijke training.

Liesbeth heeft jarenlange ervaring in de wedstrijdsport als ruiter en als jury, maar is vooral bekend door haar enthousiaste, heldere, oordeelvrije en positieve manier van lesgeven. Ze helpt ruiters en paarden van alle niveaus om grote progressie te maken, met begrijpelijke uitleg en unieke oefeningen. Daarbij staat het welzijn van paard én student centraal. Door de jaren heen heeft Liesbeth al honderden combinaties geholpen naar meer plezier samen, een gezond bewegend paard en dikwijls onverwachte doorbraken.

Share this with your friends!